پیام تسلیت بسیج اساتید به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام «حاج قاسم سلیمانی»

۱۳ دی ۱۳۹۸ | ۲۲:۴۳ کد : ۲۱۷۵ اخبار و اطلاعیه ها

بنام خدا

اناالله و انا الیه راجعون

شهادت هنر مردان خداست( امام خمینی (ره) )

مالک اشتر زمان ؛ یار و یاور ولایت، حاج قاسم سلیمانی، فرمانده شجاع سپاه قدس، به دست شقی ترین آحاد بشریت یعنی رژیم پلید آمریکای جنایت کار به درجه رفیع شهادت نایل آمد و آسمانی شد .

روح بلند این شهید سرافراز و یادگار دوران دفاع مقدس در کنار ارواح شهدای همرزمش مهمان سفره قرب الهی گردید.با شهادت این سردارسرافراز اسلام خون تازه ای به   پیکر جبهه مقاومت وارد شد تا مجاهدان راه حق بیش از پیش با هزاران حاج قاسم سلیمانی دیگر ریشه کفر و نفاق را ازسرزمین های اسلامی  از ریشه بر کنند.این شهادت  مسئولیت آحاد ملت و بویژه ما دانشگاهیان را دو چندان نموده تا در پیروی از خط سرخ شهید و شهادت در راستای مقابله با استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جنایتکار مصمم تر شده ودر حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی تا پای جان به فرماندهی رهبر فرزانه انقلاب امام خامنه ای ( مد ظله العالی ) ایستادگی نماییم. بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه شهادت این سردار بزرگ اسلام را به امام زمان(عج) و مقام عظمای ولایت و بویژه خانواده  شهیدحاج قاسم سلیمانی و دیگر همرزمان شهیدش تسلیت عرض می نماید. انشاالله انتقام سختی از امریکای تروریست و ایادی و اذنابش به عمل خواهد آمد.

کانون بسیج اساتید

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه