برگزاری همایش پژوهشی و کارگاه تدوین استاندارد

۱۶ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۱۸۰ رویدادهای مهم
برگزاری همایش پژوهشی و کارگاه تدوین استاندارد

حوزه پژوهشی واحدساوه دو کارگاه پژوهشی آموزشی برگزار کرد.

کارگاهی نیز با همکاری اداره استاندارد استان مرکزی برگزار شد، در این کارگاه کارشناس استاندارد نحوه تدوین استاندارد 5 را برای اعضای هیات علمی واحد ارائه کرد تا از این طریق اساتید واحد ساوه به عنوان کارشناس بتوانند استاندارد تدوین نمایند. این کارگاه در روز پنج شنبه  از ساعت 9 الی 12 در اتاق جلسات دانشکده علوم انسانی-کشاورزی برگزار گردید.

در همایش دیگری که از ساعت 13 روز پنجشنبه انجام شد،معاون علمی واحد به تبیین سیاست های معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه پرداخته و نقش انجمن های علمی را متذکر شدند و در راستای پویایی دانشگاه فعال شدن انجمن های علمی را خواستار شدند همچنین ایشان راه دیگر پویایی را برگزاری همایش ها و کارگاههای مهارت افزایی دانستند و به اهمیت شرکت دانش بنیان و مراکز رشد اشاره کردند.

در پایان اساتید پرسش ها و سوالات خود را ارائه و پاسخ های لازم را دریافت کردند.