نشست هم اندیشی بانوان فرهیخته با موضوع نقش مادران در تحقق انقلاب اسلامی

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۶ کد : ۲۲۲۴ رویدادهای مهم
نشست هم اندیشی بانوان فرهیخته با موضوع نقش مادران در تحقق انقلاب اسلامی

به مناسبت گرامیداشت  ایام الله دهه فجر وهمچنین سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها که با عنوان روز تکریم مادران وهمسران شهدا نامگذاری شده است، مراسمی با عنوان نقش مادران در تحقق انقلاب اسلامی درتاریخ 98/11/20 در سالن کنفرانس ساختمان اداری ویژه خواهران  برگزار گردید.

در این نشست سرکار خانم سنمبر از اساتید حوزه ودانشگاه با اشاره به تفسیر آیه 30 سوره روم (فَأقِم وَجهک لِلدّین حَنیفا)  ارزش واهمیت  جایگاه دین در همه برهه های زمانی راگوشزد نموده وبا  تبیین این مهم که انسانها فطرتا به سوی دین گرایش دارندو همه دستورات مادی ومعنوی زندگی انسانها در دین آمده است ،به ضرورت توجه به دین ومسائل اعتقادی در رشد وتعالی انسانها  اشاره نمودند.ایشان بیان کردند که خداوند دنیا را بسان مدرسه ای برای آموختن آموزه های دینی قرار داده تا انسانها در آن به خود شناسی و خداشناسی بپردازند و با تمسک به دستورات دینی راه کمال و سعادت را به درستی بپیمایند.

در ادامه  به نقش بی بدیل مادران در تربیت فرزندان اشاره کردندواینکه اگر مادران با اعتقادات صحیح به تربیت دینی فرزندان خود همت گمارند،می توانند آنها را از بسیاری از فتنه های زمان و آلودگی به زشتیها و پلیدیهای دنیایی مصون بدارند.

همچنین  به ذکر خاطراتی از سال 56 به بعد وزمان حضور خود در فعالیتهای انقلابی پرداختندو به حضور موفق زنان و مادران در جلسات انقلابی و تظاهرات اشاره کردند. زنان شجاعی که با وجود خفقان شدید در آن زمان به تکثیر و پخش اعلامیه  سخنرانی های حضر ت امام خمینی (ره)و روشنگری در جلسات خانگی بانوان می پرداختند.اگر چه  فعالیتهای مادران و بانوان این سرزمین به صورت پنهانی و غیرعلنی صورت می گرفت ، لیکن نقش برجسته و ارزشمند آنان در پیروزی انقلاب اسلامی را نمی توان نادیده گرفت.

ضمنا در پایان سخنان خود به ترغیب همکاران به مشارکت حداکثری در انتخابات پرداختند وبا بیان این مهم که همه افراد باید بکوشند تا با انتخاب نیروهای اصلح که شجاع، مؤمن ،متدین، ولایی ودلسوزباشند گام مهمی در جهت اصلاح جامعه از مفاسد وپیشرفت وترقی آن بردارند.