مراسم معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۷ کد : ۲۲۴۲ رویدادهای مهم
مراسم معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

مراسم معارفه دکتر احسان ساده سرپرست واحد ساوه برگزار شد

مراسم معارفه دکتر احسان ساده سرپرست واحد ساوه و تکریم دکتر جواد نیکوکار روز پنجشنبه پانزدهم اسفند ماه، با حضور امام جمعه شهرستان ساوه شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر ساوه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و هیئت رئیسه و اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار گردید. امام جمعه ساوه در این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک پتانسیل فرهنگی بسیار پر انرژی در جامعه محسوب می شود. از رئیس جدید دانشگاه انتظار داریم مباحث فرهنگی و کرسی های آزاد اندیشی را بیش از پیش ترویج کنند، چراکه دانشگاه آزاد اسلامی برای مردم یک رکن فرهنگی محسوب می‌شود و از آنجا که از مطالبات مقام معظم رهبری برگزاری کرسی های آزاد اندیشی است، دانشگاه آزاد ساوه باید در شهرستان ساوه بتواند کرسی‌های آزاد اندیشی را به خوبی جا بیاندازد. از زحمات دکتر نیکوکار نیز که بسیار پر تلاش در عرصه فرهنگی بودند، تقدیر و تشکر می کنیم .

آقای دکتر کلانتری رئیس دانشگاه آزاد استان ضمن ارسال سلام و صلوات به روح پرفتوح حضرت امام رحمه الله علیه شهدای انقلاب و شهدای اخیر به خصوص سردار سلیمانی و آرزوی عمر با عزت برای مقام معظم رهبری، گفت : واگذاری مسئولیت مصادف است با میلاد حضرت امام جواد علیه السلام مظهر بخشش و سخاوتمندی و کرامت اخلاقی. وی در ادامه گفت: آقای دکتر ساده آمد و دکتر نیکوکار رفت صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت. وی در ادامه افزود: آقای دکتر نیکوکار طی این ۲۰ ماه منشاء خدمات ارزنده‌ای در حوزه های مختلف آموزشی پژوهشی و فرهنگی بودند که بنده از خدمات ایشان تقدیر و تشکر می کنم. وی در ادامه به معرفی آقای دکتر ساده پرداخت و گفت : وی دارای دکترای مدیریت هستند از سال ۱۳۸۷ در خدمت دانشگاه آزاد اسلامی است و در سال ۹۶ به عنوان رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه و از سال ۹۷ رئیس واحد زرندیه هستند. دارای سوابق علمی پژوهشی و فرهنگی است و ایشان را به عنوان سرپرست واحد ساوه معرفی می‌نمایم. وی در ادامه انتظارات خود را از سرپرست جدید واحد ساوه به شرح زیر خواستار شد و گسترش فضای اخلاقی و معنوی و پویایی و نشاط فرهنگی با برگزاری میزگرد ها، سخنرانی، مسابقات و همایش ها. وی افزود دانشگاه محل پرورش انسان است و دانشگاه نیاز به لباس شیک و مجلسی ندارد بلکه باید لباس کار پوشید و تولید کرد. مأموریت گرایی جدید با توجه به مزیت های نسبی شهرستان ساوه آمایش و بهینه سازی نیروی انسانی پایش و آمایش رشته ها با توجه به مزیت های اقتصادی و کشاورزی شهرستان ساوه اعتماد سازی و جلب مشارکت استادان کارکنان و دانشجویان، تاکید بر درآمدهای غیر شهریه ای، اجرای آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی توأم با اشتغال، سوق دادن پایان نامه ها با توجه به توان منطقه به خصوص کشاورزی و صنعت، تنوع بخشی به درآمدهای دانشگاهی پژوهش های کاربردی، ایجاد سراهای نوآوری به خصوص سرای انار و بذر طالبی، ایجاد مراکز پژوهشی، ایجاد مدارس اشتغال، مدارس عالی مهارتی و غیره، مشاوره در حوزه کشاورزی، صنعتی و معدنی، تولیدی و آموزشی، همدلی و همکاری با مسئولان شهرستان، نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه شهرستان، فرماندار، اعضای محترم شورای شهر و شهردار، در خاتمه آقای دکتر کلانتری ضمن تاکید بر همکاری بیشتر با اعضای هیئت علمی دانشگاه گفت: تدریس با کیفیت بالا و فعالیت‌های پژوهشی فناوری و نوآوری، فعالیت‌های فرهنگی، مشارکت در اردوهای جهادی راهیان نور، انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی و فعالیت های بسیج، باید بیشتر سرلوحه فعالیت‌های دانشگاه باشد. وی تاکید کرد اهل مطالبه و درخواست باشید و دائم به فکر اصلاح خود و دانشگاه باشید. ایشان در پایان افزودند به قول مقام معظم رهبری ماحصل دانشگاه‌های ما باید افرادی مثل شهید چمران باشد.

دکتر جواد نیکوکار نیز گفتند مدت ۲۰ ماه توفیق خدمت در این جایگاه را داشتند  و در این مدت اعضای هیات علمی و کارکنان با هیئت رئیسه دانشگاه همکاری خوب و تنگاتنگی داشتند. ایشان افزودند برای خارج شدن دانشگاه از وضعیت فعلی نیاز به همت جمعی و تلاش تمام مجموعه می‌باشد. اینجانب نیز هرگونه کمکی از دستم ساخته باشد برای اعتلای این واحد دانشگاهی کوتاهی نخواهم کرد. شما نیز دانشگاه را خانه خود بدانید و تمام تلاش خود را به کار ببندید.

دکتر چنگیزی نیز ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر ساده، کاهش دانشجو را یکی از مشکلات این واحد دانشگاهی دانست که با همت و تلاش می توان از این مشکل نیز عبور کرد.

دکتر احسان ساده نیز در پایان مراسم ضمن تقدیر و تشکر از مهمانان حاضر در جلسه به دلیل قبول زحمت و حضورشان در مراسم، از دکتر کلانتری به خاطر حسن اعتماد ایشان تقدیر به عمل آوردند. ایشان گفتند: قطعاً و یقیناً باهمراهی شما اساتید توانمند و کارکنان خدوم در مقابل این مشکلات پیروز خواهیم شد. اگرچه جزو زیان‌ده ترین واحدهای دانشگاهی هستیم، شک ندارم که می‌توانیم با همت جمعی از این فضا خارج شویم.