نشست صمیمی ریاست واحد ساوه با معاونین و مدیران قسمتها

۱۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۳ کد : ۲۲۴۳ رویدادهای مهم
نشست صمیمی ریاست واحد ساوه با معاونین و مدیران قسمتها

دکتر ساده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی ساوه در نشستی به صورت جداگانه که با معاونین ،مدیران و روئسای ادارات در حوزه های مختلف دانشگاه در تاریخ 98/12/19 دانشگاه داشتند به ایراد سخن پرداختند.

دکتر ساده در جمع مدیران حوزه آموزش گفت:حوزه آموزش و پژوهش قلب عملیاتی کار دانشگاه است جذب دانشجو رسالت اصلی دانشگاه است در صورتی که این امر تا کنون ساوه را به جایگاه واقعی خود نرسانده در راه اندازی مجلات علمی ظرفیت دانشگاه بسیار بالاست وباتوجه به حضور اساتید نخبه در این دانشگاه باید در این عرصه نیز فعال باشیم.

توسعه رشته های ماقابلیت بهبود دارد و باید جبران شود ودانشکده کشاورزی باید احیا گردیده و مدیریت مزرعه آموزشی پژوهشی را برعهده گیرد.

ریاست واحد در جمع کارکنان توسعه منابع انسانی نیز خواستار انظباط مالی بیشتر با عنایت به وضعیت دانشگاه شدند ایشان از حوزه اداری نیز خواستند در بحث ساماندهی بهینه نیروهای دانشگاه بیش از پیش تلاش کنند.

رئیس دانشگاه در جمع مدیران فرهنگی نیز از دغدغه های فرهنگی خود گفتند. ایشان بحث حجاب را از اولویتهای کاری بخش فرهنگی خواندند که نیازمند یک کار جهادیست  لذا راه کارهایی نیز برای این حوزه معین کردند که به صورت مداوم و مستمر در این حوزه کار صورت گیرد.ایشان برفعالیتهای بخش فرهنگی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین ترویج و آشنایی جوانان و دانشجویان با معارف انقلاب اسلامی تاکید کردند.

وی افزود فعالیتهای فرهنگی پیشانی کاری فعالیتهای دانشگاه محسوب می شود وما هرچه دراین حوزه تلاش کنیم شاید کم باشد  اما باید گفت فضا مهیای کار است چرا که یک دانشجو هشت ترم در اختیار دانشگاه است و فرصت کافی برای تاثیر گذاشتن بر روی دانشجومی باشد باید از ظرفیت بسیج دانشجویی نیز نهایت استفاده بشود چرا که این تشکل از پتانسیل بالایی برای ارتباطات فرهنگی برخوردار است اما مسئله ای که باید در زیر سایه آن تمام فعالیتها شکل بگیرد فعالیتهای قرآنی است دانشجو و استاد باید حضور قرآن و برکت قرآن در دانشگاه برایش محسوس باشد.