سامانه آموزش مجازی

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۲۴۴ تصویر

قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی

با توجه به شرایط خاص ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و نبود امکان برگزاری فعالیت های دانشگاه بصورت حضوری و لزوم استفاده از راهکارهای جایگزین آموزشی در کنار شیوه های متداول و جاری برای جبران زمان از دست رفته جهت ارائه آموزش های دانشگاهی در دروس نظری شیوه آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفته است.

حتما سعی نمایید از مرور فایرفاکس استفاده نمایید.

نام کاربری برای دانشجویان : شماره دانشجویی     پسورد :  کدملی

برای دانشجویان اتباع، نام کاربری برای دانشجویان : شماره دانشجویی     پسورد :  10 بار تکرار رقم آخر دانشحویی

نام کاربری اساتید: کدملی      پسورد: کدملی

(کد ملی را حتما با صفر استفاده کنید)

فایل آموزشی مخصوص  دانشجویان جهت استفاده از سامانه کلاسهای مجازی

فایل آموزشی مخصوص  اساتید جهت استفاده از سامانه کلاسهای مجازی

اساتید و دانشجویان محترم حتما بعد از اولین ورود نسبت به تغییر رمز خود اقدام نمایند.

اساتید توجه فرمایند تا زمانی که استاد به کلاس وارد نشود، دانشجو امکان ورود به کلاس را ندارد، لذا لازم است چند دقیقه قبل از شروع  کلاس،  لاگین نمایند.

تلفنهای پشتیبانی کلاسهای مجازی : 42433002 - 42433029-42433314-42433022-42433010

تلفن های پشتیبان سوالات آموزشی و پژوهشی و امور فارغ‌التحصیلان : 42433323 - 42433324

همچنین کلیه سوالات خود را می توانید از طریق وب سایت بخش اعلام نظرات همین خبر و یا قسمت تماس با ما از راهبر وب سایت  هم مطرح نمایید و پاسخ خود را دریافت نمایید. سوالاتی که عمومیت داشته باشند در سایت در قسمت پرسش های متداول مطرح خواهند شد.

جهت آموزش و دانلود نرم افزار های مورد نیاز اینجا کلیک کنید.

آموزش تصویری استفاده از کلاسهای مجازی از طریق اندروید

بخشنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص کلاسهای مجازی

نکات:

- در صورت اشکال در فونت فارس می توانید فونتهای مورد نیاز را از لینک بالا در یافت نمایید.

- ترجیحا از موبایل استفاده نکنید.

- فعلا امکان مشاهده کلاسهای ضبط شده با موبایل نیست.

- اگر اساتید موقع تشکیل کلاس، علیرغم تست میکروفون، باز هم صدای آنها برای دانشحویان پخش نمی شد احتمالا با استفاده از اینترنت اکسپلورر این مشکل برطرف شود.

حضور و غیاب دانشجویان:

ملاک حضور و غیاب دانشجویان پیوستن به کلاس های درسی خود می باشد. لذا از زمان ورود به کلاس تا پایان کلاس آنلاین باشید و از کلاس خارج نشوید.

در صورتی که به هر دلیل در زمان کلاس آنلاین موفق به اتصال به کلاس نشدید، می توانید فایل ضبط شده کلاس را مشاهده کنید.

هریک از موارد ذکر شده به عنوان حضور دانشجو مدنظر قرار می گیرد.

حضور و غیاب اساتید

ملاک حضور  غیاب اساتید، زمان شروع و پایان پیوستن ایشان به کلاس در نظر گرفته می شود.

انوش اقدامی ۰۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۱
عضو هیات علمی واحد ساوه هستم فایر فاکس نصب کردم و از این طریق هم می خواهم وارد شوم باز هم نمی شود نمی دانم جه کاری باید بکنم ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید
پاسخ مدیر سایت ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۷

سلام

فایلهای آموزشی نحوه استفاده از سامانه در لینک فایلهای آموزشی همین خبر وجود دارد. همچنین لینک جداگانهایی برای هم اساتید و هم دانشجویان در همین خبر قرار گرفته است.

از این لینک هم می توانید استفاده نمایید:

عباس ذاکری ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۹
پاسخ مدیر سایت ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۶

سلام

برای وصل شدن به کلاس باید ابتدا استاد در کلاس حاضر شود تا دانشجویان بتوانند وارد شوند. وگرنه این پیام نمایش داده می شود.