اطلاعیه بسیار مهم در خصوص کلاسهای مجازی

۱۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۱ کد : ۲۲۵۵ اخبار و اطلاعیه ها

دانشگاه ازاد اسلامی واحد ساوه
اطلاعیه برگزاری کلاس‌های مجازی

با توجه به بخشنامه جدید با موضوع امور اداری و آموزشی دانشگاه در دوره فاصله گذاری اجتماعی و تمدید زمان ممنوعیت برگزاری کلاس‌های حضوری به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند کلیه کلاس‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از روز یکشنبه مورخ ۹۹/۰۱/۱۷ مطابق برنامه آموزشی و بصورت مجازی و از طریق سامانه رسمی واحد الکترونیک برگزارمی‌گردد.

• حضور دانشجویان محترم با رعایت نکات زیر در کلیه کلاس‌ها الزامی میباشد.

• حضور و غیاب دانشجویان در کلاس ثبت میگردد.

• دانشجویانی که دارای مشکل آموزشی میباشند با ذکر شماره دانشجویی و نام خانوادگی مشکل را از طریق شماره های پشتیبان اطلاع دهند.
شماره های پشتیبان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه:

• جلسات تدریس مجازی توسط سامانه ضبط شده و امکان مشاهده مجدد آن محیا است.

• دانشجویانی که درس کارآموزی اخذ نموده‌اند از ۲۴ فروردین جهت دریافت معرفی‌نامه کارآموزی به واحد آموزش مراجعه نمایند.

• وضعیت برگزاری دروس عملی کارگاهی و آزمایشگاهی متعاقبا اعلام خواهد.

• زمان آغاز فعالیت اداری و رسیدگی به امور آموزشی دانشگاه در سال ۹۹ براساس ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا از روز یکشنبه ۹۹/۰۱/۲۴ تا ساعت ۱۳/۳۰خواهد بود.

• دانشجویانی که به دلیل شیوع بیماری کرونا در زمان مقرر نتوانستند انتخاب واحد نمایند حداکثر تا روزپنجشنبه مورخ ۹۹/۰۱/۲۸ فرصت دارند تا با مراجعه به واحد آموزش نسبت به تعیین وضعیت آموزشی خود اقدام نمایند.

سامان ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۵:۳۲
لطفا زمان برگزاری کلاسهارو اعلام کنید؟ چه روزها و چه ساعت هایی برگزار میشه. با چه سرعت اینترنتی میتونیم بدون مشکل کلاسهارو دنبال کنیم؟ آیا میشه کلاس هارو دانلود کرد یا خیر؟
پاسخ مدیر سایت ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۶

سلام

کلیه کلاسها مطابق برنامه آموزشی انتخابی دانشجو (برنامه هفتگی انتخاب واحد درسی دانشجو) در زمان خود درس برگزار می گردد.

مطابق اعلام پشتیبان های فنی سیستم حدود 2mbps پهنای باند نیاز می باشد.

پیشنهاد سخت افزاری و نرم افزاری
سخت افزاری
- سیستم یا لپ تاپ جهت ارتباط با نرم افزار ها
- اینترنت پایدار با سرعت 2Mbs
- هدست جهت شنیدن و صحبت در کلاس در صورت استفاده از لپ تاپ نیاز نیست
نرم افزاری
- نصب فلش پلیر و ادوبی کانکت اد این از طریق لینک زیر

امکان دانلود کلاسها نیست. ولی می توان هر روز از ساعت 8 شب الی 8 صبح کلاسهای برگزار شده قبلی را از طریق همان سامانه مجازی مشاهده کرد.

موفق باشید

علیرضا جعفری ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۵
پاسخ مدیر سایت ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۵

سلام

مورد گفته شده تجهیزات پیشنهادی می باشد. استفاده از گوشی بعضا ممکن است بطور صحیح انجام نگردد. با این حال جهت استفاده از گوشی لینک زیر را ببینید:

آموزش تصویری استفاده از کلاسهای مجازی از طریق اندروید

محسن ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۹:۵۲
با توجه به نیاز اینترنت برای برگزاری کلاسهای مجازی ، افراد زیادی هم چون من به اینترنت بالا دسترسی ندارند و این مشکل بزرگی برای حضور در کلاس ها ایجاد کرده ، چرا سخت ترین کار برای اجرا انتخاب شده چرا از روبیکا استفاده نمیشه که به راحتی باز میشود
پاسخ مدیر سایت ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۸

سلام

این سامانه توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد پیاده شده است. و واحدها ملزم به پیروی هستند. اما این مورد هم حتما به اطلاع مسئولین دانشگاه رسانده خواهد شد.

با سلام بنده یه سیستم معمولی دارم و وب کم هم ندارم وای فا هم ندارم به نظر شما بنده باید چیکار کنم ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۳
با سلام بنده یه سیستم معمولی دارم pc هست که وب کم و وای فا نداره و همچنین برنامه بروز و نمیتونم دانلود کنم به طبع وقتی وای فا نیست باید خریداری کنم که وصل بشم ایا شما راه کاری برای دوستان مثل بنده که این مشکل رو دارن اتخاذ کردید. اگر راه کاری هست اطلاع رسانی کنید. ممنون
پاسخ مدیر سایت ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۸:۴۸

سلام

نیاز به تجهزاتی مثل وب کم نیست و تقربیا اکثر سیستم ها امکان اتصال به سامانه را دارند. و نیاز به سیستم با مشخصات خاصی نیست.

اما نیاز به اینترنت با سرعت مناسب هست. بالاخره باید به این شبکه متصل شد. اما هم می توان از اینترنت خانگی بصورت مودم (با و یا بی سیم) استفاده کرد و هم اگر از اینترنت موبایل استفاده می کنید می توان سرویس اینترنت را روی آن به اشتراک گذاشت. البته در این حالت، باید کامپیوتر قابلیت اتصال به وایرلس را داشته باشد.

اگر از اینترنت با مودم استفاده میکنید در حال حاضر اکثر کامپیوتر ها و مودم ها امکان اتصال با سیم به یکدیگر را دارند. فقط باید یک کابل شبکه تهیه و با یک متخصص مشورت شود.