امتحانات ۲۴ تا۲۹ خرداد به تعویق افتاد

۲۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۴ کد : ۲۲۹۳ اخبار و اطلاعیه ها

اطلاعیه مهم امتحانات نیمسال جاری دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان محترم واحدها و مراکز آموزشی و آموزشکده های سما دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی می رساند:

1 -باعنایت به شرایط بیماری کرونا دراستان مرکزی و به منظور حفظ سلامت دانشجویان گرامی، اساتید ارجمند و کارکنان خدوم دانشگاه، و نیز پی گیری های ریاست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، کلیه امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 99 -98 استان مرکزی ازتاریخ 99/03/24 الی99/03/29 برگزار نخواهد شد و به هفته بعد از اتمام امتحانات و از تاریخ 99/04/21 الی 99/04/26 ودر روزها و ساعات های متناظر خود براساس کارتهای ورود به جلسه منتقل می‌شود.

2 -با تو جه به قول مساعد استاندار محترم استان مرکزی مبنی بر گسترش پهنای باند و تامین زیر ساخت های لازم از سوی مرکز IT استان مرکزی، کلیه امتحانات در همه مقاطع تحصیلی به صورت مجازی انجام خواهد شد و در صورتی که واحد های کوچک یا مراکز آموزشی استان درخواستی برای اجرای امتحانات خود به شیوه ی دیگری داشته باشند، در خصوص نحوه برگزاری امتحانات (حضوری – غیر حضوری) واحدها و مراکز استان مرکزی با توجه به اطلاعیه های بعدی ستاد مدیریت کرونای استان مرکزی و نیز وجود زیرساخت های لازم تصمیم گیری و متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

3 -برگزاری امتحانات تمامی دانشجویان واحدهای دانشگاهی دیگر کشور که درسامانه طرح تعاون آزمون، واحدهای استان مرکزی را به عنوان محل امتحان انتخاب نموده اند طبق زمانهای اعلام شده از طرف واحد دانشگاهی محل تحصیل به قوت خود باقی است ومی‌توانند با دستورالعمل های مربوطه آزمون خودرادر محل واحدمورد نظر بدهند.

4 -دانشجویان واحد استان مرکزی که ساکن شهرهای غیر از شهرهای محل تحصیل خود هستند می‌توانند برای شرکت درامتحانات، بامراجعه به سامانه طرح تعاون آزمون (azmoon99.iau.ac.ir) ثبت نام و برابر دستورالعمل با حضور در واحد دانشگاهی محل سکونت امتحان بدهند. بدیهی است این عزیزان نیز در هفته آینده امتحان نخواند داشت.

5 -کلیه دانشجویان محترم در همه مقاطع تحصیلی و با هر آزمون حضوری یا غیر حضوری لازم است کارت ورود به جلسه آزمون را از طریق سامانه آموزشی دانشگاه تهیه نمایند.

6 -امتحان دانشجویان اتباع که از کشور خارج شدهاند و امکان بازگشت را ندارند در تیرماه و در صورت عدم امکان بازگشت به صورت غیر حضوری برگزارخواهد شد.