سامانه امتحانات مجازی

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۳ کد : ۲۳۰۱ تصویر

اطلاعیه دانشگاه ازاد اسلامی واحد ساوه

امتحانات نیمسال تابستان 99-98 از تاریخ 25 شهریور ماه لغایت 30شهریور ماه برگزار می گردد.

دانشجویان محترم می توانند جهت اطلاع از تاریخ امتحان خود به سامانه امتحانات مجازی مراجعه نمایند.

بدیهی است عدم شرکت در امتحانات به منزله غیبت در امتحان منظور خواهد شد.

دریافت فرم خام پاسخنامه برای دانشجویان

فایل راهنمای شرکت در آزمون غیر حضوری مخصوص دانشجویان

فیلم آموزشی دانشجویان

دریافت نرم افزار AnyDesk

ایمیل اساتید

تلفنهای پشتیبانی امتحانات مجازی :

آموزش دانشکده علوم انسانی :42433011

آموزش دانشکده فنی و مهندسی :42433321

42433022-42433001-42433002-42433004-42433013-42433016-42433308-42433314

برابر بخشنامه دانشگاه آزاد استان مرکزی و دستورالعمل ستاد مدیریت کرونا و به دلیل اعلام نگرانی و درخواست دانشجویان و خانواده ایشان، و در راستای رفع دغدغه‌های بهداشتی ناشی از شیوع بیماری کرونا و به‌ منظور حفظ سلامت استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری امتحانات پایان ترم نیسمال تابستان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ بصورت غیر حضوری (مجازی) برگزار خواهد شد.
اساتید گرانقدر در اسرع وقت سوالات امتحانی را در سامانه امتحانات مجازی دانشگاه آزاد ساوه (سامد) بارگذاری نمایند.

دانشجویان محترم توجه داشته باشند پاسخنامه  کامل شده را حتما در زمان مجاز امتحان در سایت بارگذاری نمایند. بدیهی است پس از اتمام زمان، دانشگاه از پذیرش پاسخنامه معذور است. در صورت عدم بارگذاری، دانشجو حداکثر تا 10 دقیقه پس از پایان امتحان با استاد مربوطه هماهنگ و پس از تایید استاد نسبت به ارسال پاسخنامه برای استاد اقدام نمایند.

ملاک حضور دانشجو در امتحان حتما شرکت در آزمون از طریق سامانه امتحانات مجازی و شرکت در آزمون مربوطه می باشد.
۱- امتحانات از روز سه شنبه 99/6/25 الی یک شنبه 99/6/30  در ۴ نوبت ۸ ، ۱۱ ،۱۴ و ۱۷ برگزار می‌شود. با توجه به تغییر شیوه و زمان برگزاری امتحانات ضروری است دانشجویان از روز یکشنبه  23 شهریور به بعد نسبت به دریافت برنامه امتحانی خود در سامانه امتحانات مجازی واحد ساوه و اطلاع از آخرین تغییرات آن اقدام نمایند.

۲- امتحانات دروس تئوری با استفاده از سامانه امتحانات مجازی دانشگاه آزاد ساوه (سامد) برگزار می‌شود.

۳- حتماً نسبت به تهیه گوشی موبایل مناسب یا لپ‌تاپ و کامپیوتر و اشتراک اینترنت پرسرعت اقدام کنید.

۴- برای شرکت در امتحان مجازی داشتن نرم افزار نمایش فایل PDF ضروری است.
برای دانشجویانی که امکانات و تجهیزات حضور در امتحانات به صورت مجازی را ندارند سایت های کامپیوتر دانشکده های واحد ساوه آماده کمک و برگزاری امتحان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مربوط به کرونا و رعایت دقیق مقررات برگزاری امتحانات به صورت مجازی می‌باشد.

۵- حتما بصورت امتحانی وارد سامانه مذکور شوید، و مطابق با دستورالعمل یا کلیپ راهنما، نسبت به آماده سازی مقدمات آزمون اقدام کنید. در صورت بروز مشکل در اسرع وقت برای رفع اشکال به دانشگاه ازاد اسلامی واحد ساوه مراجعه یا با پشتیبان تماس بگیرید.

۶- دانشجویان باید چند دقیقه قبل از شروع امتحان وارد سامانه شوند و به محض آغاز آزمون شروع به پاسخ دهی کنند. فقط تا پایان وقت آزمون مجاز به ورود و پاسخگویی هستند و به هیچ دلیلی وقت اضافه‌ نخواهند داشت.
در صورت خارج شدن از سامانه میتوانید دوباره در مدت زمان امتحان وارد شده و ادامه پاسخگویی سوالات تستی را به اتمام برسانید.
حضور و غیاب دانشجویان به طور خودکار با ورود به سامانه انجام می‌شود و عدم ورود در زمان تعیین شده به منزله غیبت در امتحان است.

۷- سوالات امتحان متناسب با درس و بنا بر تشخیص اساتید ممکن است بصورت تستی یا تشریحی باشد.
 سئوالات تستی و تشریحی برای هر دانشجو بصورت یکجا نمایش داده میشود و
دانشجویان باید پاسخ سوالات تشریحی و تستی را درون برگه مخصوص امتحانات بنویسند و پس از گرفتن یک عکس واضح یا اسکن آن و پس از تکمیل مشخصات کامل بالای صفحه،: نام‌و نام‌خانوادگی و نام درس و .... آنرا در سامانه آپلود کنند.
لازم به ذکر است در مدت زمان مشخص شده برای هر امتحان فقط مجاز به ارسال پاسخنامه میباشید.

۸- در صورت کندی یا قطع شدن سامانه آزمون دانشجویان با پشتیبان های واحد تماس بگیرند.
۹ - لطفا جهت تسریع در خبررسانی دوستان خود را مطلع کنید.

۱۰- عدم حضور در زمان امتحان در سامانه جامع آموزش به منزله غیبت موجه در امتحان محسوب خواهد شد.

۱۱-دانشجوی محترم قبل از شروع امتحان برگه مخصوص پاسخنامه را به تعداد نیاز تهیه نمایید

۱2- اساتید در زمان برگزاری امتحان به صورت مجازی حضور دارند و اماده پاسخگویی به سوالات دانشجویان میباشند.

۱3- امتحانات تمام مقاطع تحصیلی طبق برنامه زمان بندی امتحانات برگزار میگردد.

۱4- با عنایت به مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه دانشجویان غیر بومی مجاز به شرکت در طرح تعاون آزمون نیستند.

۱5- بدیهی است فایل های آموزشی، نحوه ورود به سامانه، نحوه پاسخگویی و سایر اطلاعات مورد نیاز در ویدیوها در سایت واحد و اطلاعیه های بعدی به اطلاع خواهد رسید.

۱6- نحوه ارزیابی و نمره دهی استادان می بایست بر اساس ماده ۳۹ آیین نامه آموزشی باشد و تنها نمره پایان ترم معیار سنجش و ارزیابی نمی باشد.

۱7- در خصوص دروسی که به تشخیص استاد درس و مدیر گروه ماهیت تستی یا تشریحی ندارند، استادان گرامی کد مشخصه درس مربوطه را در اسرع وقت به اقای دهقانپور اعلام فرمایند تا برای دریافت مجوز آزمون شفاهی برخط/ آن لاین، از معاونت محترم علمی، اقدام لازم صورت پذیرد.

18- به دستور ریاست محترم واحد و هماهنگی های انجام شده بین معاونان محترم علمی و مالی، دانشجویانی که بدهکاری مالی دارند، مجاز به شرکت در آزمون پایان ترم خواهند بود.

تلفنهای پشتیبانی امتحانات مجازی :42433001-42433002-42433004-42433013-42433016-42433308-42433314

تلفن های پشتیبان سوالات آموزشی و پژوهشی و امور فارغ‌التحصیلان : 42433323 - 42433324

با آرزوی موفقیت و سلامتی اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه ازاد اسلامی واحد ساوه