دستور العمل دوره تابستان ۹۹-۹۸ برای رشته های غیر پزشکی

شروع ثبت نام:  99/4/28 تا 99/5/2

شروع کلاسها:   99/5/4  تا 99/5/30

شروع امتحانات: 99/6/1  تا  99/6/6

نحوه برگزاری کلاسها: برای دروس نظری به صورت مجازی (غیرحضوری) و برای دروس عملی ( به صورت حضوری)

حداکثر واحد انتخابی : مقاطع کاردانی و کارشناسی ( پیوسته وناپیوسته) 8 واحد

تبصره: برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که ، حداکثربا10واحد درسی فارغ التحصیل می شونددر دوره تابستان بلامانع است. (اخذ درس اندیشه هاو وصایای امام خمینی (ره) وروخوانی قران کریم ) علاوه بر10واحد امکان پذیر نیست.

تبصره : اخذ دروس اندیشه ها ووصایای امام خمینی (ره) و روخوانی قران کریم) جهت دانشجویان غیر فارغ التحصیل بلامانع است.

شهریه تابستان: برای دوره های کاردانی و کارشناسی تا حداکثر6 واحددرسی یک دوم شهریه ثابت به علاوه شهریه متغییر هرواحد درسی و درصورتی که بیش از6واحد انتخاب داشته باشند دو سوم شهریه ثابت به علاوه شهریه متغییرهرواحد درسی

اخذ یاتمدید پایان نامه برای کارشناسی ارشد در دوره تابستان ممنوع می باشد.( دانشجویانی که در نیمسال دوم99-98واحدپایان نامه را اخذ یا تمدید نموده اند نیازی به ثبت نام  در دوره تابستان نداشته ومی توانند تا پایان شهریورماه از پایان ناهه خود دفاع نمایند).

ارائه درس/ دروس/ ثبت نام/ارزیابی جامع واخذتمدید رساله در دکترا تخصصی در دوره تابستان امکان پذیر نیست( دانشجویان مقطع دکترا که درنیمسال دوم 99-98 نسبت به ثبت نامه ارزیابی جامع اقدام نموده اند واجد شرایط شرکت در ارزیابی جامع می باشندو نیازی به ثبت نام در دوره تابستان ندارند.)

توجه: کلیه دانشجویان با شرایط فوق می توانند از تاریخ 99/4/28 لغایت 99/5/2 از ساعت 9 صبح اقدام به انتخاب واحد نمایند.