مراسم زیارت عاشورا و سخنرانی به مناسبت ۲۸صفر

۲۴ مهر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۳۸۸ رویدادهای مهم
مراسم زیارت عاشورا و سخنرانی به مناسبت ۲۸صفر

مراسم زیارت عاشورا و سخنرانی به مناسبت 28صفر

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه ،به مناسبت فرارسیدن رحلت پیامبر اکرم (ص)و شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام مراسم قرائت زیارت عاشورا و سخنرانی  با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی با حضور هیأت رئیسه،استادان و کارکنان در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین حیدری ،معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن 28 صفر به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار کرد:وجود مقدّس پیامبر اکرم (ص)در طول مدت 23سال برای ابلاغ رسالت خود ،زحمات و سختی های  فراوانی را متحمّل گردید.و بارها مورد اذیت دشمنان قرار گرفت .منتها با صبر و بردباری با مشکلات روبرو شد و از ترویج و تبلیغ دین دست نکشید.

وی ضمن اشاره به آیه « قُلْ لَا أَسْأَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَىٰ» اضافه کرد :محبّت ومودّت تفاوت دارد و بطور کلی هرکس در مسیر اهل بیت عصمت و طهارت علیم السّلام قدم بردارد و برای احیاءمکتب این ذوات مقدّسه تلاش کند،به آیه فوق عمل کرده است.