|
There are no translations available.
|
نحوه ارائه مقالات در همایش منطقه ای کشاورزی پایدار با تاکید بر سلامت تولید غذا
جهت مشاهده به ادامه مطلب مراجعه کنید.
|
|
نحوه ارائه مقالات به صورت سخنرانی:
۱- مدت زمان ارائه مقاله : ۱۵ دقیقه
۲- زمانبندی ارائه سخنرانی متعاقبا اعلام خواهدشد.
۳- ارائهدهندگان مقالات بصورت سخنرانی،لازم است اسلاید (PowerPoint ) مقاله را برای ارائه در روز برگزاری همایش (سه شنبه ۱۱/۱۲/۸۸) همراه داشته باشند.
نحوه ارائه مقالات بصورت پوستر:
۱- اندازه پوستر ۱۰۰× ۷۰ سانتیمتر و شکل آن بصورت عمودی باشد.
۲- كاغذ پوستر باید پیوسته باشد و از چسباندن چند برگ كاغذ به جای پوستر جداً خودداری نمائید. پیش از نصب پوستر خود، با مسوول نصب پوسترها که در سالن حضور دارد، هماهنگ نمائید.
۳- برگزارکنندگان همایش زمان مشخصی را برای ارائه پوستر تعیین و به هر پوستر شمارهایی اختصاص خواهند داد.
۴- گواهی ارائه مقاله به صورت پوستر فقط به كسانی داده می شود كه پوستر خود را در زمان و تاریخ اعلام شده در محل مربوطه نصب كرده باشند. بدیهی است عدم نصب پوستر منجر به عدم صدور گواهی ارائه خواهد شد .
۵- حداقل یكی از نویسندگان بایستی در محل تعیین شده در طی زمان مشخص شده حضور داشته باشند تا مقاله خود را ارائه نمایند و به پرسشها، پاسخ دهند. نویسنده باید قادر به پاسخ در كلیه زمینههای ارائه شده در مقاله باشد.
۶- متن فارسی صرفاً با قلم B lotus و متن انگلیسی با قلم Times New Roman نوشته شود و در تمام متن فونت لاتین دو شماره کوچکتر از فونت فارسی باشد.
۷- تقسیم بندی پوستر باید شامل موارد زیر باشد:
· عنوان مقاله، نام نویسنده (نویسندگان)، سازمان متبوع و پست الكترونیكی
· چکیده مقاله كه گویای مسئله مورد بحث، سوابق تحقیق، كاربرد و نتیجه باشد (حداکثر ۲۰۰ کلمه)، واژگان كلیدی (حداكثر ۶ كلمه)
· مقدمه
· روش تحقیق بهطوری كه برای محقق بعدی قابل بازسازی باشد.
· نتایج تحقیق
· منابع مقاله
۸- پوستر باید حتماً دارای عنوان بوده و با قلم تیتر ۳۶ به صورت وسط چین در بالای پوستر درج گردد.
* شایان ذكر است پوستر های برتر در جلسه اختتامیه مورد تقدیر قرار خواهد گرفت.
آدرس : ساوه کیلومتر ۷ جاده نور علیبیک- شهرک دانشگاهی خاتم الانبیا دبیرخانه همایش
تلفن: ۴۲۳۳۰۲۲-۰۲۵۵
دبیر همایش |