سامانه آموزش مجازی

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۵ کد : ۲۲۴۴ تصویر

سامانه تشکیل کلاسهای مجازی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399

با توجه به شرایط خاص ایجاد شده ناشی از شیوع ویروس کرونا در کشور و نبود امکان برگزاری فعالیت های دانشگاه بصورت حضوری و لزوم استفاده از راهکارهای جایگزین آموزشی در کنار شیوه های متداول و جاری  جهت ارائه آموزش های دانشگاهی در دروس نظری شیوه آموزش مجازی در دستور کار قرار گرفته است.

تاریخ شروع کلاس ها 1399/7/27

نکته مهم :دانشجویان گرامی زمان ورود به سامانه نیازی به اضافه کردن کد 181 به ابتدای شماره دانشجویی نیست

حتما سعی نمایید از مرور فایرفاکس استفاده نمایید.

نام کاربری برای دانشجویان : شماره دانشجویی     پسورد :  کدملی

برای دانشجویان اتباع، نام کاربری برای دانشجویان : شماره دانشجویی     پسورد :  10 بار تکرار رقم آخر دانشحویی

نام کاربری اساتید: کدملی      پسورد: کدملی

(کد ملی را حتما با صفر استفاده کنید)

-اساتید و دانشجویان محترم حتما بعد از اولین ورود نسبت به تغییر رمز خود اقدام نمایند.
- اساتید توجه فرمایند تا زمانی که استاد به کلاس وارد نشود، دانشجو امکان ورود به کلاس را ندارد،          لذا لازم است چند دقیقه قبل از شروع  کلاس،  لاگین نمایند.

تلفنهای پشتیبانی کلاسهای مجازی : 42433045-42433005-42433027-42433009-42433014-42433031-42433306-42433034-42433001-42433002-42433004-42433013-42433016-42433308-42433314

ساعات پاسخگویی : 8  لغایت 17

تلفن های پشتیبان سوالات آموزشی و پژوهشی و امور فارغ‌التحصیلان : 42433323 - 42433324

همچنین کلیه سوالات خود را می توانید از طریق وب سایت بخش اعلام نظرات همین خبر و یا قسمت تماس با ما از راهبر وب سایت  هم مطرح نمایید و پاسخ خود را دریافت نمایید. سوالاتی که عمومیت داشته باشند در سایت در قسمت پرسش های متداول مطرح خواهند شد.

جهت آموزش و دانلود نرم افزار های مورد نیاز اینجا کلیک کنید.
فایل آموزشی مخصوص  دانشجویان جهت استفاده از سامانه کلاسهای مجازی
فایل آموزشی مخصوص  اساتید جهت استفاده از سامانه کلاسهای مجازی
راهنمای استفاده از موبایل جهت حضور در کلاسهای مجازی
بخشنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص کلاسهای مجازی
راهنمای اتصال به کلاسهای مجازی از طریق کروم

نکات:

- ترجیحا در هنگام استفاده از گوشی اندروید از مرورگر cm browser استفاده نمایید.(قابل دریافت از لیست نرم افزارهای بالا).

- در صورت اشکال در فونت فارس می توانید فونتهای مورد نیاز را از لینک بالا در یافت نمایید.

- ترجیحا از موبایل استفاده نکنید.

- فعلا امکان مشاهده کلاسهای ضبط شده با موبایل نیست.

- اگر اساتید موقع تشکیل کلاس، علیرغم تست میکروفون، باز هم صدای آنها برای دانشحویان پخش نمی شد احتمالا با استفاده از اینترنت اکسپلورر این مشکل برطرف شود.

حضور و غیاب دانشجویان:

ملاک حضور و غیاب دانشجویان پیوستن به کلاس های درسی خود می باشد. لذا از زمان ورود به کلاس تا پایان کلاس آنلاین باشید و از کلاس خارج نشوید.

در صورتی که به هر دلیل در زمان کلاس آنلاین موفق به اتصال به کلاس نشدید، می توانید فایل ضبط شده کلاس را مشاهده کنید.

هریک از موارد ذکر شده به عنوان حضور دانشجو مدنظر قرار می گیرد.

حضور و غیاب اساتید

ملاک حضور  غیاب اساتید، زمان شروع و پایان پیوستن ایشان به کلاس در نظر گرفته می شود.

نرم افزار AnyDesk

انوش اقدامی ۰۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۱
عضو هیات علمی واحد ساوه هستم فایر فاکس نصب کردم و از این طریق هم می خواهم وارد شوم باز هم نمی شود نمی دانم جه کاری باید بکنم ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید
پاسخ مدیر سایت ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۸:۰۷

سلام

فایلهای آموزشی نحوه استفاده از سامانه در لینک فایلهای آموزشی همین خبر وجود دارد. همچنین لینک جداگانهایی برای هم اساتید و هم دانشجویان در همین خبر قرار گرفته است.

از این لینک هم می توانید استفاده نمایید:

عباس ذاکری ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۹
پاسخ مدیر سایت ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ | ۲۱:۰۶

سلام

برای وصل شدن به کلاس باید ابتدا استاد در کلاس حاضر شود تا دانشجویان بتوانند وارد شوند. وگرنه این پیام نمایش داده می شود.

سعید تقوی ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۸
با سلام لطفا ترتیبی اتخاذ شود که امکان دانلود کلاس ها فراهم شود در حین مشاهده قطع میگردد
پاسخ مدیر سایت ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۲:۰۳

متاسفانه امکان دانلود کلاسهای ذخیره شده نیست.

سعیده رضابیکلو ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۳:۵۵
سلام من نتونستم کانکت بشم به کلاسهام.الان میخوام که کلاسهای ضبط شده رو ببینم ولی نمیتونم.علتش چیه
پاسخ مدیر سایت ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۲:۰۴

توجه داشته باشید که کلاسهای ضبط شده فقط از ساعت 8 شب تا 8 صبح در دسترس هستند.

سعیده رضابیکلو ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۳:۵۷
سلام لطفا اگه میشه این مشکل رو برطرف کنید که بتونیم با موبایل هم کلاسهای ضبط شده رو ببینیم.
پاسخ مدیر سایت ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۲:۰۲

سلام

این مورد از محدودیتهای سیستم می باشد. و در اختیار واحد نیست. با این حال باز هم پیگیری خواهد شد.

محمدی ام ازدانشجویان سابق ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۳
با سلام و خسته نباشید خدمت کادرآموزشی واداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه. بنده سال۹۶فارغ التحصیل شدم و از جهت گرفتن مدرک پایان تحصیلات می‌خوام اقدام کنم. این روزها قسمت فارغ التحصیلان دانشگاه باز هستش ازشهرستان تا شهر ساوه میخواستم بیام. چه مدارکی بایستی بیاورم؟
پاسخ مدیر سایت ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۲:۰۰

سلام

تمامی قسمتهای اداری از ساعت 8 صبح تا 13:30 ظهر از روز یک شنبه تا پنج شنبه،دایر می باشند. لطفا جهت اطمینان با قسمت مربوطه هماهنگی نمایید.

مهدی ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۱
سلام چند تن از اساتید دانشگاه آزاد در جریان روند برگذاری کلاس های آنلاین نیستن و تا کنون کلاسی از آنها برگزار نگردیده است. لطفا موضوع را بررسی کنید و دانشجویان را از این بلاتکلیفی در آورده تا بتوان به نحوی با زمانبندی پیشرفتی حاصل شود. با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۱:۵۷

سلام

این موضوع به اطلاع مسئولین خواهد رسید.

سرانجام پور ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۵
با سلام به هیچ عنوان صفحه یا لینکی جهت دسترسی به فایل های ضبط شده کلاس وجود ندارد چه کنیم؟ حتی صفحه را مجددا رفرش کردم اتفاقی نیافتاد
پاسخ مدیر سایت ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۱:۵۶

سلام

توجه داشته باشید که کلاسهای ضبط شده فقط از ساعت 8 شب تا 8 صبح در دسترس هستند.