سامانه آموزشیار و راهنمای استفاده

۱۳ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۶ کد : ۲۳۵۲ تصویر

قابل توجه کلیه دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم

با توجه به یکپارچه سازی سیستم جامع آموزشی در سطح کلیه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، کلیه امور آموزشی، فارغ التحصیلی و مالی از طریق سامانه آموزشیار صورت می پذیرد.

برنامه زمانبندی انتخاب واحد و ثبت نام در سامانه آموزشیار

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود(ورودی سال 99) : به اطلاع می رساند جهت ورود به سامانه آموزشیار برای نام کاربری و رمزعبور از شماره دانشجویی خود که بصورت (*******399181)می باشد استفاده نمایید.

فیلم-راهنمای استفاده از سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی آموزشیار

فیلم-آموزش نحوه پرداخت شهریه و انتخاب واحد در سامانه آموزشیار

فیلم-آموزش نحوه کار با سامانه آموزشیار (ویژه اساتید)

آدرس های سامانه آموزشیار

سامانه آموزشیار مخصوص دانشجویان

آدرس سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی ( آموزشیار):  edu.iau.ac.ir

آدرس سامانه پاسخگویی (Ticketing) جهت دانشجویان و همکاران واحد های دانشگاهی:  empticket.iau.ir

آدرس سامانه آموزش (فایل های آموزشی و راهنمای سامانه): amoozeshyar.iau.ir

نحوه ورود دانشجویان به سامانه آموزشیار

کد واحد ساوه : 181

نکته : جهت استفاده از سامانه آموزشیار ترجیحاً از مرورگر فایرفاکس(firefox) استفاده نمائید.

نحوه ورود به سامانه پاسخگویی

آموزش نحوه پرداخت شهریه و انتخاب واحد در سامانه آموزشیار

آموزش نحوه کار با سامانه آموزشیار (ویژه اساتید)