نشست هم اندیشی اساتید، تحت عنوان «استکبار جهانی و هجمه به مقدسات اسلام»

۱۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۰ کد : ۲۴۰۵ رویدادهای مهم
نشست هم اندیشی اساتید، تحت عنوان «استکبار جهانی و هجمه به مقدسات اسلام»

بسم الله الرحمن الرحیم

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، روز دوشنبه 12 آبان، به مناسبت ولادت نبی مکرم اسلام و امام صادق علیهما السلام و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، نشست هم اندیشی اساتید، تحت عنوان «استکبار جهانی و هجمه به مقدسات اسلام» با سخنرانی معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین مجید حیدری، به صورت مجازی برگزار شد.

در این وبینار که بصورت زنده برای دانشجویان نیز پخش شد، اسباب و دلایل توهین به مقدسات اسلام از طرف استکبار جهانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حجت الاسلام حیدری عنوان کرد: توهین و افترا به بزرگان و مقدسات، مخصوصا پیامبران الهی، اتفاق جدیدی نیست و عادت دیرینه دشمنان حق و اهل باطل بوده است. و این خصلت زشت همواره به صورت یک سلاح مخرب در دست افراد و گروه های منحرف، بوده و به آن متوسل شده و می شوند.

وی در ادامه گفت: عدم آشنایی غربی ها با اسلام و رسول خدا صلی الله علیه و آله، اعتقاد به تضاد دین و تکنولوژی، سوء استفاده از عقاید مسلمانان، ادعای دروغین آزادی بیان، افزایش جمعیت مسلمانان و گرایش به دین اسلام در غرب، از جمله اسباب و دلایل توهین به مقدسات اسلام و شخص پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله می باشد.

معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شمال استان مرکزی در جمع بندی سخنان خود افزود: نظام سلطه که مبتنی بر مادی گرایی است، در تلاش است با استفاده از قدرت رسانه ای که دارد چهره رسول خدا صل الله علیه و آله را مخدوش کند غافل از اینکه در نظام دینی که مبتنی بر معنویات است یک اصل وجود دارد و آن عبارت است از نبوت، که طبق آیات قرآن خداوند تبارک و تعالی پشتیبان اوست و اگر همه عالم بسیج شوند نمی توانند آن را از بین ببرند همانطور که تا الان نتوانسته اند.