حمایت از طرح های فناورانه

۰۹ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۴۵۸ تصویر
حمایت از طرح های فناورانه

مرکز رشد و سرای نوآوری انار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به عنوان یک دانشگاه کارآفرین در فرآیند کمک به راه اندازی کسب و کارهای نوپا و حمایت از طرحهای فناورانه آمادگی دارد تا تمامی امکانات و تجهیزات خود را در اختیار متقاضیان قرار دهد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با دارا بودن فضای فیزیکی شامل دفتر اداری، فضای آزمایشگاهی و کارگاهی و همچنین تجهیزات و امکانات پیشرفته آزمایشگاهی و نیز نیروی انسانی متخصص شرایطی را فراهم آورده تا در سال جهش تولید بتواند از ایده های نوآورانه دانشجویان و جوانان حمایت کرده و این ایده ها را به محصول تبدیل کند.

دانشجویان، کارکنان، اساتید و عموم علاقمندان به کارآفرینی و تولید محصولات دانش بنیان می توانند با مراجعه به سایت مرکز رشد به آدرس roshd.iau-saveh.ac.ir و یا مراجعه حضوری به مدیر مرکز رشد از شرایط همکاری و کمک دانشگاه به این ایده ها مطلع شوند.

جهت اطلاع و شرکت در وبینارها رایگان مرکز رشد کلیک کنید.