اطلاعیه برگزاری امتحانات نیمسال دوم ۱۴۰۰

۰۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۲۴۷۷ تصویر

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز و اساتید گرامی

امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 بصورت مجازی و برای سهولت، از طریق همان سامانه کلاسهای مجازی (وادانا) برگزار خواهد گردید. و سامانه جداگانه ای برای امتحانات وجود ندارد. برای ورود به سامانه به همان روش قبلی می توان وارد شد.

دانشجویان عزیز جهت اطلاع از تاریخ امتحانات خود می توانند از سامانه آموزشیار استفاده نمایند.

دیدن تاریخ امتحانات و یا کارت ورود به جلسه منوط به تسویه حساب مالی در سامانه آموزشیار می باشد.

با توجه به اینکه در نیمسال جاری سامانه برگزاری امتحانات با سامانه برگزاری کلاسها ادغام شده است، فقط کافی است پس از ورود به وادانا از طریق گزینه "امتحانات من" در منوی بالای صفحه اقدام نمایید و در کلیپ های زیر نیز بجای سامانه وادآزما  از همان سامانه وادانا استفاده نمایید.

امتحانات نیمسال دوم تیر 1400از تاریخ 12 تیر ماه شروع می گردد.

بدیهی است عدم شرکت در امتحانات به منزله غیبت در امتحان منظور خواهد شد.

پاسخنامه امتحان مجازی پایان ترم تیر1400

نکته مهم: الصاق تصویر کارت دانشجویی در محل مخصوص پاسخنامه امتحانات  برای دانشجویان الزامی می باشد. در صورت نداشتن کارت دانشجویی الصاق تصویر کارت شناسایی بلامانع می باشد.

نکته مهم: بارگزاری پاسخنامه فقط و فقط از طریق سیستم وادانا امکان پذیر است و درصورت بروز مشکلات احتمالی پاسخنامه خود را از طریق ایمیل درج شده  در برگه سوالات استاد در زمان مقرر ارسال نمایید.ضمناً پاسخنامه های ارسالی از طریق واتس آپ و یا تلگرام ... معتبر نیست.

نکته مهم: ارسال پاسخنامه ها در خارج از زمان تعیین شده هر امتحان قابل  پذیرش نمی باشد.

شماره تلفنهای پشتیبانی:

اداره امتحانات : 42433035

دانشکده علوم انسانی : 42433011

دانشکده فنی و مهندسی : 42433321

دانشکده کشاورزی : 42433004

لیست تلفن های مستقیم

فیلم های آموزشی نحوه شرکت در امتحانات:

نکته : فیلمهای آموزشی توسط واحد قائمشهر تهیه شده و آدرس ورود به سامانه ذکر شده مخصوص آن واحد می باشد برای ورود به سامانه وادانا واحد ساوه حتما از لینک بالا و یا آدرس زیر وارد شوید.

vadana05.iauec.ac.ir