نشست مجازی نماز تحت عنوان راز وصال

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۳ کد : ۲۴۸۰ رویدادهای مهم
نشست مجازی نماز تحت عنوان راز وصال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نشست مجازی نماز  تحت عنوان راز وصال، با حضور مسئولان فرهنگی و کارشناسان ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی  استان مرکزی در تاریخ 22 دیماه 99 برگزار شد.

در این مراسم که به همت ستاد اقامه نماز واحد ساوه برگزار گردید، ابتدا حجت الاسلام حیدری معاونت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها عنوان کرد: نماز و کار فرهنگی کاملا بهم پیوسته هستند و در کار فرهنگی مخصوصا در محیط دانشگاه، باید نقش نماز بیش تر از پیش برجسته گردد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام هادی پور مدیر موسسه اسرار بیان، با ذکر احادیثی در خصوص جایگاه نماز و کسانی که دیگران را به این سمت سوق می دهند اضافه کرد: ما برای جذب دانشجویان به نماز باید از راهبرد (تاثیر غیر مستقیم) استفاده کرده و با یک مهندسی از پیش تعیین شده، روی سه برنامه نگرش، انگیزش و گرایش تمرکز نماییم.

در پایان این نشست، شرکت کنندگان سوالات خود را پیرامون مسائل فرهنگی به خصوص راهکارهای ترویج نماز در دانشگاه مطرح نمودند.