نشست مجازی با موضوع تبیین مفاهیم اساسی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۵۱۸ رویدادهای مهم
نشست مجازی با موضوع تبیین مفاهیم اساسی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نشست هم اندیشی اساتید (مجازی) در تاریخ 26 بهمن 99 با موضوع  تبیین مفاهیم اساسی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به همت بسیج اساتید واحد ساوه با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی انجام گرفت .

در ابتدا مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز گردید و سپس آقای دکتر آقامیری مسئول محترم بسیج  اساتید ضمن تبریک دهه مبارک فجر به شرکت کنندگاه در این جلسه خوش آمد گفتند.

در ادامه جلسه ریاست محترم واحد آقای دکتر ساده ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ضمن بیان محور های اساسی گام دوم انقلاب اسلامی بر پیاده سازی منویات مقام معظم رهبری طبق این بیانیه تاکید و توصیه فراوان نمودند.

و سپس حجةالاسلام والمسلمین حمیدرضا جعفری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ایراد سخنرانی پرداختند.