شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی ساوه آرام گرفت

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۲:۵۶ کد : ۲۵۳۲ رویدادهای مهم
شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی ساوه آرام گرفت

شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس در مراسمی همزمان با فرارسیدن سالروز رحلت جانسوز بانوی قهرمان کربلا حضرت زینب(س) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه تشییع و به خاک سپرده شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساوه، همزمان با فرارسیدن سالروز رحلت جانسوز بانوی قهرمان کربلا حضرت زینب(س)، پیکر مطهر شهید گمنام دوران دفاع مقدس با حضور پرشور جامعه دانشگاهی و مردم شهیدپرور و قدرشناس شهرستان ساوه تشییع شد.

مراسم تشییع شهید گمنام در ساوه به‌صورت خودرویی و موتوری از میدان امام خمینی(ره) تا دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با حضور مسئولان و قشرهای مختلف مردم شهیدپرور برگزار و سپس با دستان بابرکت همرزمان جامانده‌اش  در عملیات بدر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به خاک سپرده شد.

این مراسم با حضور بیش از هزار نفر از اقشار مختلف مردم شهرستان ساوه و جامعه دانشگاهی و با سخنرانی سیدمحمود هاشمی رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد تا از این پس دانشجویان، استادان و کارکنان این واحد دانشگاهی از این نعمت عظیم بهره‌مند باشند.

این مراسم با توجه به شیوع ویروس کرونا با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد و شرکت‌کنندگان در مراسم بار دیگر با آرمان‌های شهدای والامقام و ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی تجدیدمیثاق کردند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه ناحیه ساوه بر پیکر این شهید والامقام ۱۹ ساله که در عملیات بدر، شرق دجله به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود، نماز خواند و پیکر مطهر شهید در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در میان حزن و اندوه شرکت‌کنندگان به خاک سپرده شد.