شهدا مظهر صداقت، اخلاص، تواضع و ساده‌زیستی بودند/ دولت جوان حزب‌اللهی، مقدمه دولت اسلامی

گزارش خبرگزاری آنا از مراسم تشییع شهید گمنام در واحد ساوه

۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۵۳۵ رویدادهای مهم
گزارش خبرگزاری آنا از مراسم تشییع شهید گمنام در واحد ساوه

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی گفت: صداقت در رفتار و گفتار از ویژگی‌های شهدا بود، شهدا نه تنها حرف انقلابی و اسلامی می‌زدند؛ بلکه رفتار انقلابی داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساوه، سیدمحمود هاشمی در مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در اجتماع هزار نفری ملت بصیر، انقلابی و شهیدپرور شهرستان ساوه با تسلیت سالروز شهادت عقیله بنی‌هاشم حضرت زینب(س) به اهمیت ماه رجب اشاره و اظهار کرد: ایام ماه رجب و به‌ویژه این روزهای طلایی ماه رجب، ایام تضرع و توسل و دعاست.

وی افزود: یکی از ابزارهای توسل و تقرب به پروردگار متعال توجه به ارواح مطهر شهداست، یعنی اگر بخواهیم در این ایام دعای مستجاب داشته باشیم، باید از ارواح متعالی ازجمله ارواح شهدا استشفاع کنیم و امیدواریم به برکت این حضور و به برکت این شهید عزیز و استشفاع از این شهید همه ما مشمول رحمت الهی در ماه رجب و جزء این الرجبیون قرار بگیریم.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به تشییع و تدفین بابرکت شهید در دانشگاه اشاره و عنوان کرد: استادان، کارکنان، دانشجویان و به‌ویژه مدیران جوان و انقلابی این واحد دانشگاهی به خودشان ببالند که توفیق میزبانی این شهید عزیز را پیدا کرده‌اند. حضور شهید در دانشگاه یعنی مسئولیت‌آوری برای استادان و دانشجویان در قبال شهدا و رسالت آنها. یادمان این شهید عزیز در دانشگاه باید مبدأ تحولات و اقدامات فرهنگی، انقلابی و علمی باشد. این حضور باشکوه دانشگاهیان و آحاد مردم پیام دارد؛ آمده‌اند بگویند: شهدا بر عهدی که با شما بستیم، ایستاده‌ایم.

پدیده شهادت به‌قدری عظیم است که قابل احاطه فکری نیست