یادبود شهدای عملیات بدر

۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۲ کد : ۲۵۵۶ رویدادهای مهم
یادبود شهدای عملیات بدر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ساوه،  پیرو دفن شهید گمنام نوزده ساله، از شهدای عملیات بدر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در تاریخ ۹ اسفند ماه سال ۹۹، مراسم بزرگداشت سالگرد شهدای عملیات بدر با حضور اقشار مختلف مردم ،  تعدادی از اعضای هیئت علمی بسیج اساتید واحد ساوه، فرمانده محترم سپاه پاسداران و سایر مسئولین شهر در تاریخ 19 اسفند 99 در مسجد امام حسن مجتبی(ع) با حضور سردار میرجانی از فرماندهان دوران دفاع مقدس برگزار گردید. این مراسم  ابتدا با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط یکی از قاریان برجسته شهرستان ساوه جناب آقای طبیبی آغاز گردید سپس سردار میرجانی به حماسه های رزمندگان اسلام  در عملیات بدر در شرق دجله و پیروزی‌های به دست آمده اشاره نمودند و ضمن گرامیداشت یاد شهدای گردان ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف ساوه روایاتی از این عملیات برای حضار بیان داشتند. ایشان در ادامه از شجاعت ها و خصوصیات سردار شهید ناصری فرمانده گردان ولیعصر مطالبی را مطرح نمودند و در پایان  با حضور سردار میرجانی و فرمانده محترم سپاه و خانواده‌شهید ناصری از شناسنامه این سردار رشید اسلام رونمایی گردید.

لازم بذکر است در این مراسم  معنوی با هماهنگی کانون بسیج اساتید واحد ساوه جمعی از  اساتید و کارکنان این واحد حضور فعال داشتند.