روند برگزاری دوره تخصصی ماشین افزار و تراشکاری کارکنان دانشگاه

۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۹:۵۶ کد : ۲۵۹۰ اخبار و اطلاعیه ها

به نام آنکه جان را فکرت آموخت
با یاری خداوند متعال و با حمایت های بی دریغ ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر ثمری خلج، در راستای نیل به هدف آموزش تخصصی و ارتقاء مهارت کارکنان عزیز دانشگاه، دوره تخصصی ماشین افزار و تراشکاری در تاریخ ۵ فروردین ۱۴۰۰ آغاز شد و پس از طی چهار جلسه چهار ساعته، هم اکنون شرکت کنندگان در این دوره مهارت آشنایی با ابزار های اندازه گیری دقیق و روش کاربرد آنها، آشنایی با دستگاه تراش مدل TN 50 که کاربردی ترین و بهترین دستگاه موجود در کشور می باشد، توانایی ساخت قطعات صنعتی با دقت بالا، شناخت مفاهیم تراشکاری و فرایند های روتراشی، کف تراشی، داخل تراشی، پیچ سازی، مخروط تراشی و ... را کسب نموده اند و این امر تا تخصص کامل عزیزان و آشنایی و کسب مهارت کامل با کلیه ماشین های افزار ادامه خواهد داشت. ان شاءالله.

لینک دانلود فایل