وقف سه روزه یک دستگاه گریدر توسط خیر ساوجی جهت توسعه فعالیتهای زیر ساختی در واحد ساوه

۱۳ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۱:۵۴ کد : ۲۵۹۷ اخبار و اطلاعیه ها

"مَنْ ذَا الَّذِی یُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا کَثِیرَةً ۚ وَاللَّهُ یَقْبِضُ وَیَبْسُطُ وَإِلَیْهِ تُرْجَعُونَ " آیه 245 سوره بقره

به نقل از روابط عمومی دانشگاه، خیّر گرانقدر جناب آقای رحماندوست یک دستگاه گریدر،  در راستای  توسعه فعالیت های زیر ساختی و استفاده بهینه از منابع و فضاهای بلااستفاده دانشگاه به مدت ۳ روز در اختیار دانشگاه قرار داد.

امید است خداوند متعال در سایه این عمل خیرخواهانه، اموات و درگذشتگان این خیّر گرامی خصوصا حاج حسین رحماندوست که خدمات زیادی ارائه نموده  را قرین رحمت واسعه خویش گرداند.
به رسم ادب و به پاس خدمت، با ذکر صلوات و قرائت فاتحه ای اموات واقف محترم را یاد می نماییم.