نشست صمیمی سرپرست واحد ساوه با رئیس و اعضای شورای شهر ساوه

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۲ کد : ۲۶۱۰ رویدادهای مهم
نشست صمیمی سرپرست واحد ساوه با رئیس و اعضای شورای شهر ساوه

به گزارش روابط عمومی واحد ساوه سرپرست واحد ساوه با دعوت ریاست شورای شهر در نشستی صمیمی با اعضای شورا در ساختمان شورای اسلامی ساوه شرکت کرد.
دکتر ثمری خلج در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از اعضای شورا بابت برگزاری این جلسه گفت: به لطف خدا واحد ساوه از اسفندماه سال گذشته میزبان پیکر مطهر یکی از شهدای گمنام عملیات بدر می باشد لذا ضمن شکر گزاری به درگاه خداوند برای برخورداری از این نعمت الهی جهت ساخت اِلمان (بنا) برروی مزار مطهر این شهید عزیز حمایت های شورای شهر را که یک نهاد مردمی به حساب می آید و همواره در امور خیر پیش قدم بوده اند را خواهانیم.شایان ذکر است اعضای شورای شهر نیز ضمن استقبال از این امر ارزشی و مقدّس جهت هرگونه همکاری که در چارچوب اختیارات شورای اسلامی شهر باشد اعلام آمادگی کردند.در این جلسه اعضای شورای اسلامی ساوه پیرامون عقد تفاهم‌نامه مابین دانشگاه آزاد اسلامی ساوه و شهرداری و مفاد چندگانه این تفاهم‌نامه با سرپرست واحد ساوه به بحث و تبادل نظر پرداختند و اجرای این تفاهم‌نامه را مفید فایده  برای شهر و دانشگاه دانستند.