عرض تبریک ولادت باسعادت امام حسن مجتبی علیه السلام

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۶۱۶ اخبار و اطلاعیه ها
عرض تبریک ولادت باسعادت امام حسن مجتبی علیه السلام

إنَّ اللهَ جَعَلَ شَهْرَ رَمَضانَ مِضْمارا لِخَلْقِهِ، فَیَسْتَبِقُونَ فیهِ بِطاعَتِهِ إِلی مَرْضاتِهِ، فَسَبَقَ قَوْمٌ فَفَازُوا، وَقَصَّرَ آخَرُونَ فَخابُوا.

پانزدهمین روز ماه مبارک رمضان مصادف با میلاد پر خیر وبرکت دومین پیشوای شیعیان جهان، کریم آل طاها امام حسن(علیه السلام) که نه تنها از نظر علم، تقوی، زهد و عبادت مقامی برگزیده و ممتاز داشت، بلکه از لحاظ بذل و بخشش و دستگیری از بیچارگان و درماندگان نیز در زمان خود زبانزد خاص و عام بود و از عطر سخاوت و بخشندگی اش سالروز ولادتش به نام روز اکرام و ایتام نامگذاری شده است تا تمامی دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (علیه السلام) همواره تلاش نمایند با پیروی از سیره اخلاقی ایشان، فرهنگ حمایت از نیازمندان و ایتام به فقرا را در جامعه اسلامی نهادینه کنند.

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، میلاد سراسر نور و رحمت، حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) را به عموم شیعیان و پیروان آن حضرت به ویژه دانشگاهیان عزیز، تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

روابط عمومی دانشگاه