تبریک روز معلم

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۵ کد : ۲۶۲۳ اخبار و اطلاعیه ها
تبریک روز معلم

بی تردید، تجلیل ازاساتید، معلمان و فرهنگیان شریف، تکریم منزلت رفیع علم و علم آموزی است و چه بهانه ای نیکوتر از سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، برای بزرگداشت مرتبت والای معلم تا مقام رفیع معلمین را ارج نهیم و قدردان و سپاسگذار این میراث داران انبیاء الهی و اربابان معرفت باشیم.تقدیر از معلم، تقدیر از جایگاه بلند دانش و اندیشه است که محصول آن خردورزی و آموزه‌های اخلاقی است و راه رسیدن به آن از میان دستان معلمان که دلسوز و عاشق هستند می‌گذرد. نتیجه زحمات معلمان پیشرفت جامعه است و به همین خاطر هیچ‌ مقامی بالاتر از مقام معلم نیست.ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معلم فرهیخته استاد شهید مرتضی مطهری و شهدای والا مقام سنگر مقدس تعلیم و تربیت،  روز معلم را به همه اساتید، معلمین و تلاش گران صبور، متعهد و سخت کوش عرصه فرزانگی و دانایی تبریک و تهنیت عرض نموده و برای این عزیزان و خانواده‌های‌شان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون  را داریم.

روابط عمومی دانشگاه