ثبت نام دوره های آموزشی کوتاه مدت

۰۳ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۵ کد : ۲۶۵۴ تصویر
ثبت نام دوره های آموزشی کوتاه مدت

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه جهت ارتقاء سطح علمی دانشجویان عزیز در کلیه رشته ها و زمینه های آموزشی اقدام به برگزاری دوره های کوتاه مدت نموده  که در خود واحد برگزار خواهد شد. از ویژگیهای مهم این دوره ها مدیریت دانش محور، ارتباط مستقیم با صنعت و تلاش برای ارائه فعالیتهای متناسب جهت کارآفرینی و اشتغال مؤثر می باشد.  امید است که با به کار گیری شیوه های آموزشی مدرن و ارائه دوره های تخصصی و به کار گیری تکنولوژی جدید آموزشی در این دوره ها نهایت استفاده حاصل شود و دانشجویان عزیز با شرکت در این دوره ها زمینه سازی بهتری برای آینده خود داشته باشند. قابل ذکر است که به کلیه دانشجویانی که در این دوره ها شرکت می کنند ، گواهی پایان دوره  معتبر از واحد ارائه خواهد شد.

آموزش های کوتاه مدت به آموزشهایی اطلاق می شود که هدف آن ارتقای سطح دانش، بینش و توان دانشجویان مرتبط با حوزه های علم و صنعت و ایجاد مهارتهای شغلی در ایشان است این آموزشها به منظور توسعه دانش تخصصی دانشجویان ، افزایش بهره وری نیروی انسانی شاغل در دستگاههای اداری، افزایش دانش کاربردی، ارتقای سطح علمی و تخصصی، پرورش نیروی متخصص، خلاق و کارآمد و توانمند سازی آنها در دستگاه های اجرایی برگزار می گردد. فراگیران این دوره ها پس از طی دوره و موفقیت در آزمون مربوطه، به اخذ گواهی پایان دوره نائل می گردند.که این گواهی ها قابل ارائه به سازمانها و ادارات مربوطه یا محل کار آینده دانشجویان بسیار حائز اهمیت می باشد .

عنوان دوره ها:

ماشین ابزار مقدماتی

ماشین ابزار پیشرفته

آموزش نرم افزار excel مقدماتی                                     ثبت نام و مشاوره از طریق شماره

آموزش نرم افزار excel  پیشرفته                                                   42433305

آموزش نرم افزار Arc GIS

آموزش نرم افزار فتوشاپ