کارگاه مشاوره تحصیلی ویژه والدین داوطلبان کنکور طبق برنامه هرساله آزمون سراسری در واحد ساوه برگزار شد.

۱۳ تیر ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۸ کد : ۲۷۲۱ رویدادهای مهم

دانشگاه آزاد اسلامی ساوه در راستای فعالیتهای جذب دانشجو، والدینی که به همراه فرزندانشان جهت کنکور به واحد ساوه مراجعه کرده بودند را با فراخوانی به سالن رستوران دانشگاه و برپایی یک کارگاه دو ساعته با موضوع مشاوره تحصیلی و کاهش استرس کنکور، جذب  فعالیت‌های مشاوره تحصیلی کرد.
 در این جلسه ضمن معرفی ظرفیت‌های واحد دانشگاهی توسط سرپرست واحد  و معرفی رشته ها توسط معاونین و روسای دانشکده‌ توسط دو نفر از اساتید مدیریت و روانشناسی دانشگاه، مشاوره های کاربردی جهت کاهش استرس، مدیریت فرزند و تبیین جایگاه واقعی دانشگاه آزاد اسلامی به حدود ۵۰۰ نفر از والدین داوطلبان ارائه کردند.
 در این تجمع 300 و 200نفری در دو روز پنج شنبه و جمعه که با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی برگزار گردید از والدین داوطلبان پذیرایی انجام شد و برنامه های متنوع دیگری نیز به اجرا در آمد.
قابل ذکر است اجرای این برنامه درسال گذشته بر روی جذب دانشجو تاثیر به سزایی داشت.