اعلام آمادگی اساتید گروه مواد برای تبدیل علم به ثروت

۰۲ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۴ کد : ۲۷۵۷ تصویر
اعلام آمادگی اساتید گروه مواد برای تبدیل علم به ثروت
اساتید گروه مواد واحد ساوه در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه مبنی بر درآمدزایی غیر شهریه ای  با سرپرست واحد ساوه دیدار کردند.
اعضا هیات علمی گروه مواد با طرح ایده‌ های نو وطرحهای اقتصادی خلاق در شاخه تخصصی گروه مذکور به دعوت سرپرست واحد در راستای ارائه برنامه های کاربردی اعلام آمادگی کردند. اساتید این گروه در این دیدار که در دفتر سرپرست واحد برگزارشد به بیان دیدگاه ها و ارائه برنامه های کاربردی  جهت تبدیل  علم به ثروت پرداختند.
سرپرست واحد ساوه در این دیدار صمیمی ضمن تقدیر از اعلام آمادگی  اساتید گروه مواد برای تبدیل علم به ثروت جهت اجرایی شدن ایده های خلاق گفت : از اساتید صاحب فکر  باایده های خلاقانه  حمایت می کند.
دکترحمیدرضا ثمری خلج افزود: دانشگاهی موفق است و می تواند رسالت اصلی خود را به جامعه ادا کند که در مسیر کارآفرینی و مهارت افزایی و ارتقا دانش و تولید علم قدم بردارد. و لذا در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به منظور تحقق بخشیدن به این موضوع مبادرت به انعقاد تفاهم نامه با شرکت شهر صنعتی ساوه و شهرداری ساوه نموده است. و از طرفی با مشارکت با سایر شرکتها اجازه ورود ایده ها ی خلاقانه به دانشگاه را فراهم نموده و اقدام به عقد قرارداد مشارکت با شرکت عماد صنعت به منظور تولید قطعات صنعتی نموده و زمینه هر گونه فعالیت اعم از علمی و کاربردی و ارتباط بین صنعت و دانشگاه فراهم گردیده است.
عضو هیات علمی واحد ساوه ضمن تشریح مزایای ارزشمند وتاثیر عمیق این تفاهم‌نامه ها بر روند تبدیل علم به ثروت و در نهایت رفع مشکلات و موانع جامعه و صنعت گفت: تخصص علمی اساتید دانشگاه قطعا توان حل مشکلات بخش صنعت کشور را دارد و ارتباط دانشگاه با صنعت یقینا برکاتی دوسویه خواهد داشت.
در پایان جلسه اساتید گروه متالوژی ضمن پذیرش همکاریهای لازم در راستای توسعه موضوعات مذکور به همراه سرپرست واحد، ضمن بازدید از کارگاه تولید قطعات صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه به بیان دیدگاه های خود جهت ارتقا کیفی و کمی این خط تولید پرداختند. و برخی موضوعات جهت توسعه سایر فعالیت های علمی به صورت مکاتبه ای و با بهره گیری از ایده های ایشان مورد پیگیری قرار گرفت که از جمله می توان به تولید برق با مشارکت بخش خصوصی که از طریق استاد محترم سرکار خانم دکتر مسگری عباسی جهت مذاکره با شرکت طرف مقابل انجام می پذیرد، اشاره کرد.