" نشست مشترک رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه و معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد ساوه برگزار شد."

۰۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۸۰۷ رویدادهای مهم

به گزارش روابط عمومی دانشکده مهارت و کارآفرینی واحد ساوه در راستای تعامل بیشترودر جهت پیشبرد برنامه های فرهنگی شهرستان ساوه نشست مشترکی با حضور آقای دکتر علیرضا صولت معاون آموزش های عمومی و مهارتی سما واحد ساوه و آقای حسین  محمودی فر رئیس اداره فرهنگ وارشاد شهرستان ساوه برگزار شد .

در این نشست صمیمی که صبح امروز در محل دانشکده مهارت و کارآفرینی  واحد ساوه برگزار شد دکتر علی رضا صولت به اهداف و برنامه های معاونت سما اشاره کرد و گفت: با توجه به تبدیل آموزشکده های فنی و حرفه ای به دانشکده های مهارت و کارآفرینی و تجهیزات و امکانات مناسب مجموعه، ایجاد تعامل خوب و سازنده با سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی بیش از پیش ضروری است.

در ادامه آقای حسین  محمودی فر رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه از همکاری صمیمانه دانشکده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه  تقدیر و تشکر کرد و بر تعامل هر چه بیشتر  تاکیدکرد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان ساوه در ادامه به مقوله فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد و گفت: فرهنگ اساس و زیر بنای توسعه هر کشوری میباشد و با توجه به فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی که داریم باید با ایجاد برنامه های متنوع فرهنگی و دینی جوانان کشورمان را با الگوهای ایرانی و اسلامی آشنا سازیم.

در این نشست بر برگزاری همایشها و برنامه های مشترک در سطح ملی و استانی از قبیل همایش آئین های سنتی و برگزاری دوره های کوتاه مدت و ... تاکید شد.