نشست مجازی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با موضوع "ایران و تروریسم"

۰۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۲۱:۰۳ کد : ۲۸۱۲ رویدادهای مهم
نشست مجازی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با موضوع "ایران و تروریسم"

به نقل از روابط عمومی واحد ساوه نشست مجازی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با موضوع "ایران و تروریسم" با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی شمال استان مرکزی و دفتر هم‌ اندیشی اساتید استان مرکزی، در روز دوشنبه مورخه هشتم شهریور ماه ۱۴۰۰ در واحد ساوه برگزار گردید.

این نشست با  تلاوت آیاتی چند از کلام‌ الله مجید آغاز و سپس حجت الاسلام حیدری، معاونت دفتر نهاد، ضمن تبریک هفته دولت، در خصوص شخصیت و جایگاه شهیدان والا مقام رجائی و باهنر، مطالبی بیان نمودند.

در ادامه، حجت الاسلام آقای دکتر باقرزاده، عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به طور مشروح در خصوص "ایران و تروریسم"مباحثی را در سه محور: ایران قربانی تروریسم، ایران در مبارزه با تروریسم و اتهام اینکه ایران حامی تروریسم است، مطرح نمودند.

در پایان پس از طرح پرسش و پاسخ جلسه به اتمام رسید.